Nicoleta, discuţii aprinse cu Alexandru de la „Dragoste fără secrete”! „Mi-ai jurat că o să fim împreună” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta este grav afectată de gesturile tandre care au existat între Alexandru şi Mădălina. Cei doi au purtat o conversaţie aprinsă, care a concluzionat cu sărutări.

După ce a văzut imaginile din apartamentul lui Alexandru şi al Mădălinei, Nicoleta a explodat. Deşi iniţial a declarat că nu o mai interesează absolut nimic în ceea ce îl priveşte pe partenerul Mădălinei, aceasta acum s-a arătat dezamăgită de promisiunile pe care i le-a făcut la început. Se pare că acesta i-a promis Nicoletei că vor fi împreună, după emisiune.

„Vrei să duc o relaţie cu tine doar aici? Vreau să înţelegi că şi mie îmi este greu să am o relaţie cu tine doar aici. Vreau o relaţie cu tine ca lumea, cum facem.” i-a spus Alex Nicoletei

„Nu am gesturi cu Mădălin, chiar nu am avut cel mai mic gest. Nu te-a pus nimeni să îi pui mâna pe fund. Mi-ai jurat că după emisiune o să fim împreună.” a spus Nicoleta

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest