Nicoleta Nucă a dat cărţile pe faţă! Totul despre lupta cu kilogramele „Sunt o mare pofticioasă” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă a vorbit deschis despre lupta cu kilogramele. În cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars. Vedeta a mărturisit care este stilul ei de viaţă, precum şi ce anume face ca să scape de ele.

Nicoleta Nucă a declarat că în perioada iernii a pus câteva kilograme, dar are de gând sa le dea jos. Cum? Prin sport, desigur. Deşi multă lume a speculat că artista ar fi însărcinată, iată că aceasta a infirmat toate zvonurile şi a declarat că s-a îngrăşat, pentru că este o mică...pofticioasă.

Oricum ar fi, Nicoleta Nucă se simte extrem de bine în pielea ei, iar ăsta este cel mai important lucru. Şi nu doar atât. Vedeta este o femeie împlinită deoarece are lângă ea un partener ideal, care o susţine oricând...şi atunci, când vine vorba de satisfacerea papilelor gustative.

"Iarna este perioada în care organismul se pregăteşte de hibernare, se pufoşeşte. Organismul meu funcţionează la fel de normal ca al tuturor oamenilor de pe pământul ăsta, aşa că atunci când vine sezonul rece tind să mănânc un pic mai mult, plus că sunt şi mare pofticioasă. N-o să mă vezi niciodată mâncând apă cu lămânie. Mie îmi place să fac foarte mult sport, asta este avantajul meu. (...) Am un punct în care se opreşte corpul. Mai mult de atât nu se îngraşă.(...) Am pus vreo 3-4 kg. (...) Noi ne-am îngrăşat în echipă.” a declarat Nicoleta Nucă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews