Nicoleta Nucă, declaraţii despre nuntă! Cum se pregăteşte artista pentru marele pas VIDEO

 

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai râvnite şi frumoase artiste din showbiz-ul românesc. Așa ca nu este de mirare de ce toţi ochii sunt aţintiţi asupra sa. Dacă pe plan profesional, cântăreaţa are o carieră de invidiat, nici pe cel sentimental nu sta deloc rău.

Nicoleta Nucă trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Ursache, cel care îi este alâturi şi în caeriera muzicală. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, artista a făcut mărturisiri atât despre cum reuşeşte să se menţină în formă, dar şi dezvăluiri despre pasul cel mare.

„Continui să fac sală, aşa cum fac de 10 ani. Am grijă la alimentaţie, este un stil de viaţă sa mănânc corect. Fac tratamente faciale, tratamente corporale, masaj.(...) Am fost în vacanţă, unde m-am detaşat puţin de realitate şi rutină. Am avut nevoie de o pauză ca să mă odihnesc. A fost o perioadă aglomerată din punct de vedere profesional şi aveam nevoie efectiv să zac toată ziua, să mă bucur de peisaje frumoase, de plajă, de mare, de soare. Penrtu că m-am bucurat foarte mult de vacanţă nici nu m-am îngrăşat, chiar dacă am mâncat foarte mult.(...) Nu sunt foarte pretenţioasă la mâncare, dar iubesc foarte mult fructele de mare. Gătesc şi mă pricep, atâta timp când nu trebuie sa fac sarmale, plăcinte sau nebunii complexe. Ştiu sa fac şi ciorbă. Eu consider că sunt o femeie perfectă. Nu doar de măritat, ci în general, în relaţie, pentru că mă dăruiesc foarte mult în relaţia în care mă aflu. Sincer, am avut şi situaţii triste, dar am învăţat să trec peste ele, să nu ţin ranchiună, să iert, pentru că aşa se rezolvă toate, să ierţi mereu.” a declarat Nicoleta Nucă, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce calităţi trebuie să aibă bărbatul ideal pentru Nicoleta Nucă

“Eu ţin minte că de mică am auzit foarte des fraza „frumuseţea conduce lumea”. Până la urmă să încercăm să nu ne ascundem după deget, vai, sufletul, vai, personalitatea... Până la pesonalitate te loveşti în primul rând de faţadă. Până să descoperi cât de magică e persoana aia în interior tu îi vezi aspectul fizic şi parcă nu îţi vine aşa tare să cunoşti o persoană care arată neîngrijit”, a spus Nicoleta Nucă la “Refresh by Oana Turcu”, în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews