Nicoleta Nucă, declaraţii despre sarcină! Vedeta spune tot adevărul! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă spune adevărul despre sarcină!, după ce au apărut zvonuri cum că ar aştepta un copil! Artista este dispusă să facă o pauză ca să fie lângă bebeluşul ei cât mai mult timp.

Nicoleta Nucă a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars şi a dezvăluit motivele pentru care nu îşi doreşte acum copii şi cum s-ar vedea ea în ipostază de mămică.

"Din fericire, momentan nu. Deşi s-a speculat asta. Nu are voie lumea să se îngraşe... Nu îmi doresc copii în momentul actual al vieţii mele. Nu. Nu acum. Nu consider că este momentul potrivit. Îmi doresc în viaţa mea să am un copil sau mai mulţi, dar nu acum. Nu sunt pregătită pentru pasul ăsta. Totuşi un copil este o mare responsabilitate. Considerând deja cum mă comport cu animăluţele mele, aş fi o mamă extrem de implicată şi de prezentă în viaţa copilului. Nu aş putea atunci să mă împart între carieră şi copil, aş prefera să fiu cu el tot timpul... Mă axez pe carieră, ulterior, când va fi momentul, o să mă axez pe familie", a spus Nicoleta Nucă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest