Nicoleta Nucă, despre Ştefan Bănică Jr.: "Este un bărbat foarte carismatic, profesionist şi atrăgător!"

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Nucă a vrăjit publicul din prima clipă în care a apărut pe scena de la "X Factor". A făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică Jr. şi a fost una dintre cele mai apreciate concurente din concurs. Chiar dacă nu a reuşit să câştige, a devenit cunoscută, iar acum are foarte mulţi fani.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, Nicoleta Nucă a vorbit despre ce fel de relaţie are cu Ştefan Bănică Jr.

"Din fericire nu simţit nimic din această piesă. Dar din păcate sunt multe femei care se regăsesc în această piesă, primesc zilnic foarte multe mesaje. Îmi spun multe femei să li se face pielea de găină când ascultă această piesă.  (...) Atâta timp cât eram la "X Factor", ne-am înţeles foarte bine la nivel profesional. Am o relaţie strict profesională cu Ştefan Bănică Jr, dar atât. Este un bărbat foarte carismatic, este un profesionist şi este atrăgător, nu poţi negi, e un lucru evident. Dar eu sunt genul de persoană care poate să aprecieze o persoană strict la nivel profesional, fără implicare emoţională," a spus Nicoleta Nucă, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest