Nicoleta Nucă, speriată de coronavirus, chiar dacă spunea că este vorba doar de o manipulare în masă/ VIDEO

 

În plină pandemie de coronavirus, tot mai multe vedete au ales să se protejeze ca la carte. Iar Nicoleta Nucă se numără printre ele. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe artistă la cumpărături și nu singură, ci însoțită de iubit, care a ajutat-o să umple coșul cu tot felul de alimente.

Și chiar dacă au ieșit la cumpărături, cei doi îndrăgostiți nu s-au abătut nicio clipă de la regulile impuse de autorități, în contextul actual, și s-au echipat corespunzător cu mănuși și măști de protecție. Pe lângă acest aspect, Nicoleta Nucă și iubitul au păstrat și distanța necesară față de ceilalți clienți.

Cei doi s-au grăbit să termine cât mai repede cumpărăturile pentru a se întoarce acasă. Iar după ce și-au pus cumpărăturile în mașină, Nicoleta Nucă și partenerul de viață au scăpat de mănușile de protecție pe care le-au purtat în magazin, iar apoi au mers spre casă, potrivit Spynews.ro

Nicoleta Nucă și iubitul său au dat dovadă de responsabilitate, datorită conformării regulilor impuse de autorități. Asta chiar dacă artista, cu puțin timp înainte să fie implementată starea de urgență în România, mărturisea că nu consideră COVID-19 amenințător, ci este vorba de o manipulare la o scară mare.

“Eu nu sunt panicată deloc. Cred că este doar o metodă de manipularE în masă, la greu. Sunt oamenii duși de cap, pentru că există specialiști care au explicat că gravitatea acestui virus este foarte mică, de fapt. Este la fel ca o gripă și lumea se panichează degeaba. Treaba asta cu provizii și cu baricadat în casă, nu mai ieșim, nu mai trăim, nu o înțeleg. Atâta timp cât ai imunitatea ok, viața merge înainte.” spunea, în urmă cu ceva timp, Nicoleta Nucă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest