Noi alianţe pentru Andreea Bălan! Andreea Raicu, alături de artistă după separarea de George Burcea: „Viaţa te încearcă”

 

Andreea Bălan trece prin una dintre cele mai grele perioade ale ei, dar cu toate acestea, încearcă să îşi găsească forţa necesară pentru a nu se lăsa compleşită de ce se întâmplă în viaţa ei acum. Aşa cum era de așteptat, cei apropiaţi şi care o apreciază îi sunt alături, iar printre aceştia se numără şi Andreea Raicu.

Andreea Raicu a scris un mesaj pe social media, în care a felicitat-o pe Andreea Bălan pentru cea mai recentă piesă a sa „Inimă de fier”. Vedeta a ţinut să precizeze că este incredibilă puterea pe care a avut-o pentru a se ridica şi pentru a merge mai departe, lucru care se regăseşte şi în mesajul creaţiei muzicale.

„O felicit pentru mesajul noii ei piese: este despre puterea de a te ridica și de a merge mai departe ori de câte ori viața te încearcă”, a transmis Andreea Raicu.

Divorţează de George Burcea

Andreea Bălan şi-a făcut apariţia într-o emisiunea televizată pentru prima dată după ce s-a vehiculat de separarea de George Burcea. În cadrul platoului „Xtra Night Show”, blondina a dezvăluit că va divorţa de George Burcea, fix la un an de când a fost la un pas să moară, în urma operaţiei de cezariană.

"Vorbeam cu prietenele mele că.. de o săptămână nu am reuşit să plâng şi astăzi am plâns pentru prima oară. Am ţinut în corp tot, de aceea am şi slăbit foarte mult, dar nu am reuşit să plâng până astăzi. E bine să plângi, să descătuşezi, însă nu am putut. Mă bucur că am reuşit astăzi. Este o situaţie pe care nu am putut să o schimb, nu a ţinut de mine. N-am avut ce să fac!", a zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest