Noi informații despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros: “Au venit niște medici din Rusia pentru el”

 

Am aflat noi detalii despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros, după ce a fost infectat cu noul coronavirus! Ionuț Dolănescu ne-a dezvăluit cum se simte în aceste momente maestrul!

Nicolae Botgros, liderul Orchestrei Naționale de Muzică Populară “Lăutarii” din Republica Moldova a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Dirijorul a fost internat, de urgență, la Spitalul de Urgență, din cauza unor complicații ale stării sale de sănatate.

Cum se simte acum Nicolae Botgros

Ionuț Dolănescu ne-a dezvăluit că a discutat cu fiul maestrului de la Chișinău, iar starea de sănătate a lui Nicolaei Botgros este deocamdată stabilă și pare că se îmbunătățește pe zi ce trece.

Mai mult de atât, interpretul de muzică populara ne-a mai spus că în ajutorul dirijorului au sărit mai mulți medici din Rusia care s-au prezentat la spitalul în care este internat, special pentru dumnealui.

„Am vorbit cu băiatul maestrului Botgros. Zilele trecute situația nu era roz, dar astăzi am înțeles că au venit niște medici din Rusia și primește tratament. Din câte îl cunosc eu, este un om puternic. Are o vârstă, dar chiar și așa cred că va reuși să treacă prin această încercare dificilă.”, au fost informațiile oferite de Ionuț Dolănescu, despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros, după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”, o orchestră fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest