Noi probleme pentru Margherita și iubitul ei! Se cere deschiderea unui dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor

 

Problemele se țin lanț în viața Margheritei! Fata Clejanilor și iubitul său au fost puși la zid, după ce paparazzii Spynews.ro au surprins imagini în care brutalizau maimuța pe care vedeta pretindea că o iubește la nebunie. Revoltați din cale-afară de gestul celor doi, oamenii au cerut deschiderea unui dosar penal pentru cruzime împotriva animalelor.

După ce paparazzii Spynews.ro au imortalizat momentul în care iubitul Margheritei a lovit peste cap maimuța, dar și cu fata Clejanilor care muta animalul dintr-o mână în alta cu mare neglijență și într-un mod destul de brutal, oamenii au fost șocați și au acționat conform legii.

Astfel că potrivit legii 205, lovirea maimuței reprezintă cruzime față de animale, drept urmare, pe numele Margheritei, dar și al iubitului acesteia, au fost făcute două plângeri penale înregistrate la Inspectoratul General al Poliției Române, dar și la Garda de Mediu.

De asemenea, tot cei care au formulat aceste plângeri penale sustin și faptul că trebuie verificat dacă există acte care dovedesc proveniența acestui animal, în caz contrar, maimuța poate fi confiscată.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre gestul celor doi

„Maimuța aia nu este a noastră, este a unor prieteni. Știind că eu sunt o mare iubitoare de maimuțe mi-o mai dă din când în când.Nu cred că a fost lovită așa de tare. Ca la un copil mic, poate a luat ceva ce nu trebuie de pe jos.” a explicat Viorica de la Clejani, la România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest