Nu a uitat de unde a plecat! Ce gest impresionant a făcut Florin Salam, în văzul tuturor/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Florin Salam este chiar un erou pentru unii. Artistul nu se uită niciodată la bani, nici atunci când vine vorba de plăcerile lui, nici când vine vorba de cei nevoiași. Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie!

În momentul în care stătea cu bolidul de lux la semafor, la geamul său a apărut o femeie a străzii care i-a cerut ajutorul și, așa cum era de așteptat, Florin Salam nu a stat deloc pe gânduri. „Regele Manelelor” a scos imediat teancul de bani pe care îl avea și i-a dat acesteia câteva bancnote.

Lângă el, în mașină, se afla și Betty căreia i-a dat un exemplu bun de urmat. Și după ce a ajutat-o pe femeie, cei doi s-au îndreptat spre casă. Odată ajunși, Florin Salam și Betty au coborât din bolid pentru a intra în casă, iar ginerele lui, Cătălin Vișinescu s-a ocupat de parcarea automobilului și pentru a se asigura că totul este în regulă.

„Eu am avut o relație și cu tatăl meu și cu mama mea foarte bună. Vorbeam absolut orice cu ei. Inclusiv și acum vorbesc cu tata absolut orice. Nu îmi este rușine. De fiecare dată când vorbesc sau stau cu el îl văd ca pe un prieten de al meu, pentru că așa l-am considerat tot timpul de când sunt eu mică. Tata s-a schimbat în sensul că ar vrea ca totul să fie mai organizat, să se împrietenească doar cu oameni frumoși alături de el, motiv pentru care eu il apreciez și mai mult.” a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, Betty Salam pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest