Nu există nimic din ce n-ar face pentru ei! Anamaria Prodan, dezvăluiri despre averea pregătită copiilor! VIDEO

 

Pentru Anamaria Prodan nu există nimic mai important decât copiii săi. Cu o viaţă de invidiat şi cu conturile bancare pline, sexy impresara are tot ce şi-ar putea dori. Mai mult de atât, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, a dezvăluit câţi bani are pregătiţi pentru copiii săi, dar şi cum şi-ar dori să îi investească aceştia.

Anamaria Prodan este o femei împlinită şi nu există nimeni care să conteste acest lucru. Are o familie numeroasă şi frumoasă, iar căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf merge mai bine ca niciodată, cu care are şi un băieţel de 10 ani. Din mariajul anterior, frumoasa impresară are două adolescente de 18 ani, respectiv 19 ani.

Iar pentru că timpul trece extrem de repede, Anamaria Prodan deja a strâns bani în conturi pentru viitorul copiilor săi. Cu toate acestea, impresara a mărturisit că îşi doreşte ca odraslele sale să aibă parte de aceeaşi educaţie pe care a avut-o ea de la Ionela Prodan, mama sa.

"Este o viaţă palpitantă...pe care mi-am planificat-o de când am înţeles că sunt fata Ionelei Prodan... să trăiesc aceeaşi viaţă pe care a trăit-o mama, una glamuroasă, în lumina reflectoarelor", a specificat impresara pentru Antena Stars.

Mai mult de atât, se pare că una dintre metodele cu care îşi încurajează copiii să exceleze în domeniile în care activează, o reprezintă chiar bonusul financiar. Chiar dacă primesc lunar câte o sumă de bani cu care trebuie să se descurce, în funcție de performanţe primesc câte un bonus.

"Eu fac bani ca fetele şi băieţii să nu ducă lipsă de nimic... fiecare dintre ei are o sumă lunară, cu care trebuie să se descurce şi dacă una are performanţe extraordinare, primeşte bonus", a mai spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest