Nu se mai ascund! Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu! Și-au asumat relația, într-un mod inedit!

 
+3 click pentru
galerie

Dupa ani de secretomanie, Salman Khan și-a asumat relația cu Iulia Vântur, într-un mod, cu totul și cu totul inedit. Până și românca noastră a rămas fără cuvinte, deoarece, clar nu se aștepta la așa ceva din partea superstarului de la Bollywood!

Surpriză de zile mari pentru Iulia Vântur. De curând, vedeta a făcut un live așa cum obișnuiesc majoritatea persoanelor publice din România. Și fix în momentul în care Iulia le povestea celor care o priveau despre viața sa din India, despre cum va petrece sărbătorile în acest an, dar și despre cariera sa de actriță, in cadru a apărut nimeni altul decât iubitul său Salman Khan, care venise să verifice dacă este în regulă calitatea conexiunii de internet!

Așa bărbat grijuliu? Ei bine, nu e chiar așa. Pentru că a fost un gest intenționat, un gest facut pentru Iulia Vântur, după ce au lăsat ani la rând ca lumea să vorbească, să presupună și să bănuiască.

S-a scris mult despre relația lor, paparazzii din India i-au prins de nenumărate ori, însă niciodată nu au recunoscut că formează un cuplu... până acum. Este pentru prima dată când cei doi apar împreună, într-un mod asumat!

Bineînțeles că Iulia a postat, de-a lungul timpului, foarte multe poze din casa actorului indian, cu părinții, frații și surorile acestuia, însă niciodată nu a dat detalii despre viața ei amoroasă.

Știm că nu fost întotdeauna lucrurile roz, dar iată că totul a intrat pe un făgaș normal în momentul în care la îndemnul mamei sale, Salman Khan i-ar fi dăruit Iuliei, un superb inel de logodnă cu diamante, chiar de ziua sa de naștere.

Mai mult de atât, se pare că Salman Khan ar fi stabilit și data nunții. Actorul de la Bollywood a dezvăluit că nunta va avea loc pe data de 18 noiembrie, dar nu se știe încă anul. Se pare că pe aceeași dată s-ar fi căsătorit atât părinții săi, cât și sora sa, așa că își dorește să păstreze tradiția familiei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest