Nu te aşteptai la asta! Am aflat care este cea mai mare dorinţă a Nicoletei Nucă: „Doar pentru curiozitate” VIDEO

 

Nicoleta Nucă este o artistă extrem de cunoscută, dar cu toate acestea, am aflat amănunte necunoscute de foarte multă lume, despre ea. Într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, artista a vorbit despre pasiunile ascunse, cât şi despre ce anume reprezintă conceptul de lux, pentru ea.

Eleganţă şi discreţie – sunt cele două cuvinte care ar putea-o descrie perfect pe Nicoleta Nucă. Se pare că artista este de-a dreptul îndragostită de epoca victoriană, încă de când era mică. Elementele aristocrate au atras-o dintotdeauna, motiv pentru care i-ar fi plăcut să se nască în acea perioadă.

„Luxul nu este ceea ce vrem noi să credem. Acea opulentă de a-şi arăta bogăţia și tot ce am agonisit în viaţă, ci înseamnă un comportament nobil. Chiar dacă ai atins nişte culmi şi ai ceva zerouri în conturi, trebuie să fii în continuare nobil şi cu bun simţ, fără să te lauzi. (...) Mi-ar plăcea să pot să mă întorc pentru o zi în epoca victoriană. Pentru că de mică am avut o afinitate pentru rochiile pompoase, viaţa de palat mi se pare destul de interesantă, însă pentru o zi mi-ar plăcea şi să trăiesc o zi exact aşa cum trăiau arisocraţii de pe vremea respectivă." a spus Nicoleta Nucă pentru Antena Stars.

Chiar dacă este profund îndrăgostită de tot ce înseamnă vintage, la pol opus are o altă pasiune: aceea pentru tehnologie şi inovaţie. Nicoleta Nucă a mărturisit că şi-ar dori să fie prima persoană care să testeze criogenarea, pentru a vedea cât de mult va avansa tehnologia în viitor. Şi nu doar atât! Artista a dezvăluit şi pe cine ar lua alături de ea în călătoria în viitor.

"În general, mereu am fost foarte atrasă de tot ce ţine de viitor şi de noile tehnologii şi de tehnici avansate în toate domeniile. Cred că aş fi prima persoană care ar vrea să testeze criogenarea, dacă s-ar ajunge în punctul în care ar fi safe şi reală, mi-ar plăcea să ajung până în punctul în care să mă trezesc peste 1000 de ani, doar pentru curiozitatea de a vedea ce se întâmplă în viitor. (...) Oamenii dragi şi pisoii mei i-aş luat cu mine. Pentru mine sunt copilaşii mei și mi-ar plăcea să îi port cu mine peste tot.” a completat Nicoleta Nucă, într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest