Nu ţine cont de nimeni şi nimic, când vine vorba de frumuseţe! Ce gest incredibil a făcut Nicoleta Nucă, în văzul tuturor/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro au ieşit la vânătoare de vedete! Vedeta surprinsă a fost Nicoleta Nucă! Cântăreaţa a simţit nevoia să se relaxeze alături de cele mai bune prietene, aşa că nu a stat mult pe gânduri şi a mers cu fetele la o cafenea de fiţe.

Acolo, Nicoleta şi amicele sale au stat aproximativ o oră, timp în care distracţia a fost la ea acasă! Îmbrăcată lejer, casual cu o bluză ablă şi o băscuţă cu influenţe retro Nicoleta Nucă a stat la poveşti cu fetele, iar nimic nu anunţa ce urma să se întâmple.

Da, da de buze a avut grijă şi vedeta noastră! La un moment dat după ce a dicutat mult cu ale sale amice, Nicoleta Nucă a simţit nevoia să se rujeze. Timp de câteva minute fără să-i pese că se află într-un loc public, cântăreaţa s-a preocupat de aspectul fizic şi s-a rujat în văzul tuturor.

Care sunt pasiunile ascunse ale vedetei

Chiar dacă este profund îndrăgostită de tot ce înseamnă vintage, la pol opus are o altă pasiune: aceea pentru tehnologie şi inovaţie. Nicoleta Nucă a mărturisit că şi-ar dori să fie prima persoană care să testeze criogenarea, pentru a vedea cât de mult va avansa tehnologia în viitor. Şi nu doar atât! Artista a dezvăluit şi pe cine ar lua alături de ea în călătoria în viitor.

"În general, mereu am fost foarte atrasă de tot ce ţine de viitor şi de noile tehnologii şi de tehnici avansate în toate domeniile. Cred că aş fi prima persoană care ar vrea să testeze criogenarea, dacă s-ar ajunge în punctul în care ar fi safe şi reală, mi-ar plăcea să ajung până în punctul în care să mă trezesc peste 1000 de ani, doar pentru curiozitatea de a vedea ce se întâmplă în viitor. (...) Oamenii dragi şi pisoii mei i-aş luat cu mine. Pentru mine sunt copilaşii mei și mi-ar plăcea să îi port cu mine peste tot.” a completat Nicoleta Nucă, într-un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest