Nunta care a speriat UNIVERSUL! Nici în vise nu ai putea vedea aşa ceva!

 

Extravaganţă, lux şi opulenţă ... Aşa ar putea fi descrisă în câteva cuvinte nunta celor doi tineri din imagini.  Într-un cadru de poveste, în "raiul" Burj Al Arab cei doi şi-au jurat iubire pentru veşnicie şi au trăit cele mai frumoase momente din viaţa lor!  Aranjamentele, locul pe care l-au ales, plaja, marea şi prietenii care le-au fost alături au contribuit la organizarea unei petreceri perfecte.


S-au cunoscut întâmplător, iar de la prima privire, au ştiut că sunt făcuţi unul pentru celălalt. S-au îndrăgostit, iar nunta lor a fost una de vis. Au avut lumea la picioare. Petale de trandafir, valurile mării, un apus un Dubai ... Acestea par să fie ingredinetele unui eveniment reuşit, care va rămâne întipărit în mintea tuturor.

Au spus cel mai emoţionant "Da" din viaţa lor, şi bineînţeles, au sărbătorit aşa cum se cuvine. Locaţia unde a avut loc evenimentul a fost împodobită cu aranjamente florale de mii de euro, în nuanţe de mov şi alb. Tacâmurile de argint şi paharele de cristal nu au putut lipsi de pe mese. Ce să mai! Decorul a fost unul desprins dintr-o poveste! Totul strălucea!

Amplasat pe malul mării, restaurantul a oferit invitaţilor o privelişte incredibilă, iar valurile care se spărgeau la mal au creat un cadru romantic perfect pentru jurămintele de dragoste pe care cei doi îndrăgostiţi şi le-au spus.

Şi într-un aşa decor, mireasa s-a încadrat perfect! Machiajul, părul, ţinuta... totul a fost impecabil! Deşi a avut o rochie simplă, albă a reuşit să atragă toate privirile. La fel de elegant a fost şi mirele, a purtat un costum clasic, şi  a avut grijă ca toată atenţia să fie îndreptată asupra jumătăţii lui.  Dansul mirilor a fost extrem de romantic, iar invitaţii au aplaudat minute în şir ...

Tortul a arătat şi el într-un mare fel ... A fost un tort imens, pe mai multe etaje. Bineînţeles ... nici nu se putea altfel.
 
Distracţia nu avea cum să lipsească, iar pentru că Dubaiul este destinaţia perfectă, totul a decurs conform planurilor! Invitaţii au dansat până în zori, iar mirii nu au stat nici măcar o secundă. Au zâmbit, s-au bucurat şi au profitat din plin de fiecare moment... 
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest