Nuntă de basm a unui magnat! Maroon 5 a întreținut invitații la evenimentul anului

 

Când tăticul tău e un magnat, ai lumea la picioare şi poţi să faci cam tot ce-ţi doreşti. Şi-a dorit o nuntă ca-n basme alături de aleasa inimii lui, şi a obţinut-o. A costat doar 2 milioane de dolari.

Cei doi miri par nişte personaje de film, iar nunta lor a fost una de basm. Sargis, în vârstă de 23 de ani, și iubita sa cu doi ani mai mare şi-au jurat iubire veşnică, şi au avut parte de o petrecere extravagantă care a costat mai mult de două milioane de dolari. Bine, nici nu e de mirare,  tatăl său ocupă poziția 28 în topul celor mai bogați oameni de afaceri din Rusia. Bărbatul deține o firmă de imobiliare și are o avere estimată la patru miliarde de dolari. Aşa se explică de ce acesta a cheltuit o avere pentru nunta fiului său.

Ceremonia fastuoasă a avut loc la un restaurant faimos din Moscova, unde în luna martie a avut loc o altă nuntă extravangantă, cea a fiului miliardarului rus Mikhail Gutseriev.

Nunta celor doi tineri însă, ar putea să eclipseze evenimentul de acum câteva luni. În cea mai importantă zi a vieţii ei,  tânăra care este copropietară a unui magazin online de haine vintage, a schimbat trei rochii de mireasă, una mai extravagantă ca cealaltă.

Nu a uitat nici de bijuterii. Salome a purtat accesorii în valoare de 200.000 de dolari. Mai exact, a avut o tiară cu diamante, care ar fi chiar cea purtată de actrița Carey Mulligan în filmul ”Marele Gatsby”.

Decorul restaurantului în care a avut loc ceremonia a fost şi el la mare înălţime. Salonul în care au fost întâmpinaţi cei peste 500 de invitați a arătat ca o pădure, iar Maroon 5 a întreţinut atmosfera minute în şir.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest