Nunta în Paris care a scris istorie. Doi japonezi şi-au unit destinele din pură întâmplare

 

Destinul are întotdeauna ceva rezervat pentru fiecare! Ei bine... aşa s-a întâmplat şi de această dată, cu doi tineri care au ajuns să se căsătorească dintr-o pură întâmplare. Iar dacă sunteţi curioşi cum s-a întâmplat totul priviţi imaginile următoare.

Aşa că într-un cadru romantic, pregătit special pentru această zi importantă cei doi îndrăgostiţi s-au pregătit să îşi unească destinele pentru totdeauna! Nu au ales un loc extravagant, s-au mulţumit doar să aibă prietenii şi familia alături de ei...

Cea care a fost în centrul atenţiei a fost nimeni alta decât.. mireasa! Bineînţeles... Şi chiar aşa a fost! Părul, machiajul, ţinuta... totul a fost aranjat până la cel mai mic detaliu! Deşi a avut o rochie simplă, albă a reuşit să atragă toate privirile. La fel de elegant a fost şi mirele, a purtat un costum clasic, dar a avut grijă ca toată atenţia să fie aţintită asupra viitoarei lui soţii.

Distracţia nu avea cum să lipsească, iar pentru că Parisul este destinaţia perfectă, pentru doi tineri îndrăgostiţi totul a decurs conform planurilor! Invitaţii au dansat până în zori şi nici mirii nu s-au lăsat mai prejos. Nu stat nici măcar o secundă! Au zâmbit, s-au bucurat şi au profitat din plin de fiecare moment alături de persoanele dragi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest