O celebră bloggeriţă din România, prinsă în mijlocul unei răscoale! Un festival a degenerat în lupte, în plină stradă! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Nu, nu sunt imagini de la vreun război, ci din cea mai recentă vacanţă a uneia dintre cele mai cunoscute vloggeriţa din România. Ceea ce trebuia să fie un concediu de vis, s-a transformat într-un real coşmar!

Sânziana Negru, căci despre ea este vorba, a fost prinsă în mijlocul unei adevărate răscoale în Rio de Janeiro, fără voia ei! Daaar, să o luăm cu începutul. De cum a ajuns în Brazilia, vedeta s-a cazat la unul dintre cele mai frumoase hoteluri, situate foarte aproape de plajă. Vedeta a apucat să se bucure preţ de câteva ore de priveliştea oferită de una dintre cele mai cunoscute plaje de la Rio de Janeriro, plaja Copacabana, căci în spre seară a pornit jihadul.

Ceea ce trebuia să fie o seară în care brazilienii să se distreze la un concert s-a transformat într-un real război. Din spusele Sânzianei Negru, peste 100.000 de oameni s-au adunat pentru a se bucura de muzică, însă din cauza alcoolului, aceştia au devenit violenţi.

„A fost un concert la care s-a băut, nu mult, foarte mult. şI nu-mi dau seama dacă aşa petrec ei de obicei, adică dacă se lasă cu poliţie mereu sau astăzi a fost o excepţie. Cert este că aceasta este partea negativă a acestui oraş, pe lângă toată frumuseţea pe care o are.” a mărturisit Sânziana Negru.

Zeci de echipaje de poliţie au intervenit în forţă pentru a calma spiritele, şi chiar s-au folosit gazele lacrimogene pentru a putea dispersa mulţimea agresivă. Sânziana Negru şi-a anunţat fanii îngrijoraţi că, în ciuda evenimentelor întâmplate la câţiva metri de ea, ea este în siguranţă.

În plus Sânziana Negru a fost surprinsă de faptul că în dimineaţa următoare toată lumea se comporta ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După experienţa trăită, Sânziana Negru a dorit să împărtăşească cu fanii săi concluziile finale.

„Toată lumea este interesată de cum este aici, dar mai întâi să trăiesc experienţa completă, pentru că mai avem 3 zile de stat aici, iar apoi o să vă spun cum mi s-a părut mie. După ce o să plec din Rio, pentru că am primit foarte multe întrebări despre cât de sigur este, câţi bani îţi trebuie, cum ajungi aici, o să fac un clip sau o să pun un story şi o să vin cu mai multe explicaţii.” a completat Sânziana Negru.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest