O diva sexy trăieşte coşmarul vieţii ei!

 

Nicoleta Luciu e de nerecunoscut de mai bine de o lună de zile. Bruneta are probleme cu tenul din cauza unei bacterii care i-a distrus faţa.

Se vede de la poştă că nici un tratament şi nici o intervenţie chirurgicală nu îi mai pot aduce frumoasei brunete, infăţişarea de odinioară. Ajunsă în pragul disperării, Luciu nu mai ştie ce să facă că să îşi mascheze defectele. Nici măcar cele mai scumpe cosmetice nu o mai salveză.

Acum o lună, într-o dimineţă, viaţa Nicoletei Luciu s-a schimbat. Dintr-o femeie frumoasă aproape perfectă şi dorită, bruneta s-a transformat într-o femeie obişnuită. Luciu s-a trezit cu faţa plină de bube de culoarea pielii care mai târziu au devenit coşuri mari şi dureroase. De vină pare să fi fost o bacterie care nici bruneta nu ştie de unde a căpătat-o. În orice caz, afurisita bacterie, i-a pocit chipul de model. Dacă mai întâi s-a îndopat cu medicamente, Luciu a ajuns pe mâna medicilor, dar degaba. Medicamentele nu au dat nici un rezultat, iar celelalte tratamente s-au dovedit inutile in lupta cu faţa desfigurată a vedetei. Ca să poată ieşi din casă fără vreun văl pe ochi, bruneta face abuz de fond de ten şi de pudră colorată. Din păcate nici cosmeticele nu reuşesc să o readucă pe Nicoleta la strălucirea de odinioară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest