O nouă graviduţă în showbiz? Mădălina Apostol a apărut cu o burtică suspectă, la plajă! VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Mădălina Apostol se află în vacanţă la plajă, la soare şi pare extrem de fericită! De ce să fie oare? Bruneta pozează sexy în costum de baie, dar dacă ne uităm mai atenţi la fotografii, putem vedea cu uşurinţa o mândreţe de burtică, neobişnuit de mare am spune noi.

Şi nu doar noi am fost surprinşi de burtica Mădălinei, ci şi prietenii ei care au felicitat-o imediat pentru sarcină. Vedeta, însă, a susţinut că nici vorba de copil, ci doar ceva mâncărică în plus. Curios este modul în care se depune grăsimea în cazul Mădălinei Apostol. Picioarele şi braţele ei au rămas la fel de subţiri ca întotdeauna, iar singurul care s-a mărit este abdomenul.

Mai mult de atât, de Ziua Îndrăgostiţilor, Mădălina Apostol a apărut în toată splendoarea, într-o rochie foarte mulată, unde se poate observa cu uşurinţa burtica brunetei. Până şi Nick Rădoi a rămas impresionat de apariţia femeii alături de care a stat foarte mulţi ani. Hmm, oare să fie vorba de ceva mai mult?

Misterul burticii va fi deslusit în curând, suntem convinşi de asta. Cert este că Mădălina are trei copii frumo și pe care îi iubeşte mai mult decât orice pe lumea asta, iar încă un copilaş ar face doar să o împlinească şi mai mult!

"În fiecare zi eu încerc din răsputeri să fiu o mamă şi mai bună, să le ofer copiilor educaţia de care au nevoie şi anume curăţenie, cum să se îngrijească, cum să se comporte, cum să gândească, pentru că ei sunt în acea perioadă în care toţi colegii lor vor haine de firmă, văd la ceilalţi şi eu acum am un rol foarte important să îi formez astfel încât să nu catalogheze un om după hainele lui şi să nu îl judece niciodată. Chiar dacă poartă haine scumpe sau haine mai ieftine asta nu înseamnă că trebuie să îşi facă o impresie despre acel om. Eu am un rol foarte important în această perioadă", a spus Mădălina Apostol, acum ceva timp, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest