O nouă graviduţă în showbiz! Tily Niculae este însărcinată, din nou! „Mă uit în oglindă şi mă minunez”

 
+2 click pentru
galerie

Tily Niculae este în culmea fericirii! Cu ocazia aniversării de 34 de ani, frumoasa vedetă a făcut un anunţ neaşteptat! Urmează să aducă pe lume un copilaş, iar fiica sa va avea un frăţior sau o surioară, în curând!

Tily Niculae este mămică pentru a doua oare! Vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, încă de la prima sarcină, dat fiind că ordinea priorităţilor sale s-a schimbat total. Actriţa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Dragoş Popescu, partenerul de viaţa de mai bine de un deceniu, cu care are împreună o fetiţă, pe nume Sofia.

Ani la rândul, cei doi au încercat să îi ofere o surioară sau un frăţior micuţei lor, dar acest lucru nu a putut fi posibil, până acum. Dar iată că minunea a avut loc, după cum a scris chiar aceasta pe contul de socializare. Marele anunţ a fost făcut chiar, de Tily Niculae, prin intermediul unui mesaj scris în mediul online.

"Dumnezeu a decis: Este rândul vostru!

Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ.

Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bb din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!

De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie într-una, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămica care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită.

Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări!

Așa că 2020 -VENIM! Toate pânzele sus…", a fost mesajul emoţionant pe care l-a scris Tily Niculae.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest