O nouă idilă pe vreme de război? Victor Slav plimbă câinele unei bombe sexy, în timp ce Bianca Drăguşanu e la cuţite cu Alex Bodi!

 

Dragoste şi război! Aşa s-ar numi cartea ai cărei protagonişti ar fi Victor Slav, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! În timp ce fosta soţie şi partenerul său, ţin primele pagini ale tabloidelor, ocupate, Victor a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce plimba câinele. Nici deosebit până aici! Dar staţi puţin, că nu asta este problema, de fapt! Din câte ştim noi, fostul prezentator TV nu are niciun patruped! Atunci pentru cine face vedeta sacrificii de la primele ore ale dimineţii?

Îmbrăcat sport, cu o pereche de pantaloni de trening de culoare închisă, o geacă lungă kaki și adidași în picioare, Victoraș a ieșit cu bichonul în fața blocului. Cu gluga pe cap și căștile în urechi, a plimbat cățelușul minute bune, dar partea interesantă abia acum vine. Din informaţiile obţinute de la Spynews.ro, patrupedul aparține unei domnişoare care a devenit cunoscută în lumea mondenă în urma relaţiei avute cu nimeni altul decât Robert Popescu, ispita de la "Insula Iubirii".

Iar acum, în showbiz-ul mioritic, se vorbeşte despre faptul că domnişoara în cauză chiar ar avea o relaţie cu Victor Slav. Totul, după ce prezentatorul şi ispita erau chiar prieteni buni, în trecut şi se afişau deseori împreună. Acum se pare ca lucrurile s-au cam răcit între ei, din moment ce Slav arată o apropiere destul de suspectă faţă de cea care a fost partenera de viaţă a prietenului său.

Să fie vorba de o nouă poveste de dragoste, în showbiz-ul românesc? Rămâne de văzut, aşa că staţi cu ochii pe ştirile Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest