O vacanță la Ibiza i-a adus față în față. Cristiano Ronaldo, fermecat de o blondă din România

 

Nu doar cariera l-a făcut celebru, ci şi viaţa amoroasă. Cristiano Ronaldo loveşte din nou! Ia priviţi ce româncă frumoasă a cucerit celebrul fotbalist în Ibiza! Este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din lume şi are milioane de admiratoare.  Despre cine altcineva ar putea fi vorba dacă nu despre Cristiano Ronaldo?! După Euro 2016, fotbalistul s-a bucurat din plin de o vacanţă în Ibiza. Şi să vedeţi ce româncă frumoasă a "combinat" acolo.Să fie oare blondina noua iubită a lui Ronaldo?


Alexandra o cheamă pe românca noastră care a petrecut clipe de neuitat cu fotbalistul, în Ibiza. Cei doi s-au distrat de minune într-un club renumit, frecventat de vedetele internaționale, dar şi de persoanele mai puțin celebre, dar cu conturi grase.
ŞI la cum arată Alexandra... credem şi noi că i-a sucit minţile sportivului!Alexandra Ghinea, cunoscută drept Lexy, este fiica unui român extrem de bogat, proprietarul unui lanț de supermarketuri.  Şi dacă ar fi să luăm în considerare că Ronaldo este recunoscut pentru faptul că nu ratează nicio domnișoară frumoasă, nu ne-ar surprinde dacă între ei s-ar fi legat ceva.Cert este că apropierea dintre ei ne face să ne punem semne de întrebare. Focoasa blondină a postat pe Instagram o poza cu superstarul portughez. De asemenea, l-a susţinut pe Ronaldo pe toată durata Euro 2016. Tânăra a fost în Franţa, unde a avut două favorite pe toata durata turneului final: Romania şi Portugalia.Eii, dar ştim că nu doar Ronaldo a fost fermecat de româncele noastre. Vă mai amintiţi că Mădălina Ghenea și Bianca Drăgușanu l-au dat pe spate pe italianul Marco Borriello, apoi Catrinel Menghia a reușit să îl cucerească pe Massimo Brambati? Păi la cât de frumoase sunt româncele, normal că le sucesc minţile bărbaţilor.

V.M⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest