Oana Lis, detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis! Ce se întâmplă cu fostul edil VIDEO

 

Oana şi Viorel Lis formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. De când fostul edil a suferit un accident vascular cerebral, soţia sa i-a fost alături pe tot parcursul recuperării şi nu doar atunci.

Oana Lis a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars unde a vorbit despre starea de sănătate a soţului său, cât şi despre cea mai mare pasiune a sa. Se pare că fostul edil este mai bine, în momentul de faţă, dar cu toate acestea, soţia sa îl fereşte de tot ce l-ar putea epuiza şi tot ce i-ar putea agrava starea de sanătate.

„Îmi place că am programul meu şi în afara căsătoriei. Acum am fost într-o tabără de psihologie cu 70 de colegi și mi-a plăcut că Viorel a fost cu mine şi m-a susţinut, dar în majoritatea timpului am stat la cursuri. Eu mai făcusem facultăţi, dar niciodată nu m-am identificat cu ceva, ca acum. Psihologia este o pasiune, am investit foarte mult timp, bani. Sunt nişte reguli simple dar greu de menţinut.(...) Acum a venit cu mine la eveniment, nu poate sa vorbească mult şi nu vreau să se oboseasca. E mai bine acum. Consider că iubirea mea şi iubirea lui faţa de mine l-a salvat” a declarat Oana Lis, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews