Oana Lis, probleme mari de sănătate! „Mi-e rău de înnebunesc”

 

Oana Lis nu se simte bine deloc. Vedeta a apelat până şi la prietenii virtuali, pentru a găsi un remediu contra problemei.

Pe Oana Lis o încearcă o gripă de zile mari şi nu mai ştie ce să facă ca să se simtă mai bine. Aceasta le-a transmis un mesaj internauţilor în care le cere ajutorul în combaterea răcelii.

Oana Lis scrie o carte despre violul din copilărie

Oana a reuşit să treacă pestea cea mai mare traumă a vieţii sale, violul. De aceea, aceasta a anunţat că vrea să scrie o autobiografie în care să povestească experienţele din viaţa ei şi metodele pe care le-a folosit pentru a trece peste momentul când a fost abuzată.

"Am învăţat să mă cunosc mai bine, dar şi pe ceilalţi. Dacă sunt bună cu mine pot fi bună şi cu ceilalţi. De multe ori m-am lăsat folosită de oamenii din familia mea. De multe ori mi-era frică de mine şi aici m-a ajutat psihologia. Vreau să scriu o carte, am întâlniri săptămânale şi cineva mă învaţă cum să scriu o carte. Vreau să scriu despre viaţa mea, despre familia în care am trăit, dar şi despre trauma violului. Vreau să o scriu prin ochii copilului, dar şi prin ochii femeii mature de acum. Mi-a fost foarte greu să trec peste trauma violului", a spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest