Oana Lis a ajuns la 100 de kg! Incredibil cum arată acum! S-a urcat pe cântar în direct şi...

 

Oana Lis a mărturisit că în prezent a atins greutatea la care nu s-a aflat niciodată. Matinalii au supus-o încercării cântarului pentru a descoperi adevărul.

Invitată în emisiunea "Star Matinal", Oana Lis a vorbit deschis despre greutatea ei şi a declarat că niciodată nu a atins acest prag. Cu toate astea, ea se simte bine în pielea ei, dar comentariile rele au ambiţionat-o să slăbească zece kilograme.

"Eu în momentul ăsta am cele mai multe kilograme din viaţa mea. Am 92. Nu găsesc haine în magazine. S-a întâmplat pentru că restaurante... Într-adevăr, poate am mâncat pe fond psihic, dar m-am oprit. Acum de o săptămână ţin o cură de slăbire, mi-am făcut abonament la sală, merg la piscină... Oricum mă simt extraordinar. Am vrut să pozez sexy, nu în sutien şi atât... Mai sexy. Nu e ok pentru sănătate, am probleme cu coloana... Dar vreau să slăbesc zece kilograme. Comentariile răutăcioase au avut şi rolul lor, m-au ambiţionat. Am probleme cu kilogramele şi de patru ori am fost grăsuţă, de patru ori am fost slabă. Nu mi-am făcut analizele, mi-e frică să mi le fac. Am făcut câteva într-adevăr, dar nu mi le-am făcut pe toate că mi-e frică. N-am o viaţă aşa normală care poate fi şi plictisitoare, dar într-adevăr liniştită. Tot timpul se întâmplă ceva. Mă simt foarte singură. Doar cu bunicămea mai vorbesc. Nu am mamă, nu am copii, nu am pe nimeni. Cred că o să plâng. Eu dacă zâmbesc, nu înseamnă că în sufletul meu e soare. E greu. Acum le simt mult mai mult, dar ce pot să fac? Asta a fost viaţa mea şi încerc să merg mai departe. Am fost de curând la ginecolog pentru nişte ecografii şi nu am probleme grave. Sunt mici. Aş putea să fac copii. Şi-a făcut şi Viorel analizele. La el nu contează vârsta, la el e problema că are alte probleme de sănătate...", a mărturisit Oana Lis. 

După ce a mărturisit toate acestea, echipa emisiunii a adus în platou un cântar pentru a o supune pe Oana Lis la testul greutăţii!

Vezi de cine a fost urmărită Oana curând pe www.spynews.ro!

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest