Oana Radu, adevărul despre relaţia cu iubitul decedat! Cum se înţelegeau cei doi, de fapt: „Îşi dorea foarte mult sa slăbesc” VIDEO

 

Oana Radu a trecut prin momente cumplite. La trei luni de la incidentul nefast, în care partenerul de viaţă al artistei a murit, vedeta s-a decis să vorbească despre cum au mers lucrurile, de fapt, între ea şi iubit.

În cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, Oana Radu a vorbit despre schimbările majore pe care le-a făcut în viaţa sa, după moartea partenerului de viaţă. Pentru că durerea a fost prea mare, artista s-a mutat din apartamentul în care a locuit cu acesta, o bună perioadă a avut probleme cu banii, iar acum a decis să îşi transforme total fizicul, motiv pentru care s-a apucat de slăbit.

Artista a dezvăluit că deşi relaţia cu Alin nu era una perfectă, alături au trecut prin momente bune şi mai puţin bune. Cei doi au format un cuplu timp de trei ani, perioadă în care Alin i-a fost pilon de susţinere şi omul care era lângă ea de fiecare dată, când avea o pasă mai proastă.

Din cauza anxietătii şi atacurilor de panică, Oana Radu şi-a găsit refugiul în mâncare şi tocmai de aceea revenise la numărul mare de kilograme, pe care îl avea înainte. Chiar dacă partenerul său o iubea şi aşa, cea mai mare dorinţă a lui Alin era ca artista să slăbească, dar totul ca ea să se simtă fericită în propria piele.

"Nu a fost o relaţie perfectă, nu există relaţii perfecte. Şi dacă cineva o să vină să-mi spună că relaţia lui este perfectă, minte. Iar mie nu îmi place să mint la tv. Relaţia noastră nu a fost una perfectă, dar a fost o relaţie de trei ani în care am împărţit atât bune, cât şi rele. Perioade mişto, mai puţin mişto, a fost lângă mine trei ani. Mă motiva foarte tare, îşi dorea foarte mult să slăbesc. El îmi spunea mereu că mă iubeşte aşa cum sunt, dar că ar trebui pentru mine", a dezvăluit Oana Radu pentru "Răi Da Buni".

În ultima vreme, s-a vehiculat în presă că Oana Radu vrea să îşi refacă viaţa cu un alt bărbat. După ce a postat o serie de fotografii în care s-a afişat cu antrenorul său personal, zvonurile au apărut imediat. Tocmai de aceea, artista a ţinut să precizeze că este mult prea devreme să vorbească de o nouă relaţie şi în ciuda faptului că Alin nu mai este, îl va iubi toată viaţa ei, motiv pentru care îi transmite mesaje şi în ziua de astăzi.

"I-am transmis multe mesaje şi probabil că o să-i transmit toată viaţa. N-o să-l uit niciodată şi e clar că în fiecare zi vorbesc cu el. Şi bune şi rele... Dacă ar fi să-i transmit ceva, ar fi că îmi pare rău că a plecat", a mai spus Oana Radu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest