Oana Radu se pregătește să devină mămică pentru prima dată! Declarațiile exclusive ale artistei!

 

Oana Radu trece prin una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale! Artista este căsătorită cu un bărbat care o iubește și care ar face orice pentru ea și după ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor din cauza complexelor fizice, cântăreața a reușit să ajungă la forma de invidiat pe care și-a dorit-o dintotdeauna, fiind extrem de mulțumită de modul în care arată. Mai mult decât atât, artista se pregătește să devină mămică pentru prima dată, iar în exclusivitate pentru Antena Stars a vorbit în detaliu despre acest aspect.

Oana Radu este fericită și împlinită alături de Cătălin Dobrescu, bărbatul care a susținut-o și care i-a fost alături necondiționat, încă de când fostul iubit al artistei a decedat din cauza unui incident teribil.

„Mi-a fost foarte greu și chiar am fost în Iad. Mi-a fost extrem de greu în perioada în care am avut anxietate și încă am, dar cumva m-am mai ancorat în realitate, pentru că au trecut perioadele mai grele, cât de cât. M-a ajutat foarte mult soțul și Cătălin, soțul meu. Și evident, prezența prietenilor, dar cumva persoana de lângă noi e într-adevăr foarte importantă”, a transmis celebra artistă.

Cât despre câmd își vor mări familia, Oana Radu a mărturisit că deocamdată pe lista de priorități se află achiziționarea unei case, iar după ce vor avea propria lor locuință, cu siguranță, va urma și un copil.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a spus Oana Radu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest