Oana Roman a fost amenințată cu moartea! Cum gestionează răutatea din partea oamenilor: „Agresivi care devin periculoși!”/ VIDEO

 

Odată cu statutul de persoană publică vin la pachet și foarte multe dezavantaje. Iar Oana Roman știe asta cel mai bine. Vedeta a fost pusă la zid de foarte multe ori de internauți, ba chiar a primit și amenințări cu moartea! În cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, fiica lui Petre Roman a mărturisit cum gestionează valul de ură pe care îl primește din partea anumitor persoane!

Chiar dacă are o comunitate imensă pe social media care o urmărește și care o încurajează în tot ce face în mediul online, Oana Roman primește și foarte multe mesaje răutăcioase din partea internauților. Astfel că vedeta ia măsuri dure în ceea ce îi privește.

Potrivit spuselor sale, ori de câte ori primește un comentariu răutăcios are grijă să îl elimine pe cel care l-a scris din lista ei de urmăritori și mai mult decât atât, dacă îl consideră pe omul respectiv periculos, îl expune pe pagina ei de socializare, unde îi avertizează pe internauți să se ferească de el.

“Eu nu tolerez hate-ul. Elimin din start, nu am de ce să dau explicații. Extrem de rar intru în conflicte, pentru că mi-am dat seama că cei care scriu foarte urât au conturi false.  Eu am trecut de Reveoluție, de amenințări cu moartea, nu mă mai pot speria niște nebuni care comentează aiurea. am devenit indiferentă. Pe mine nu mă mai ating. Se întâmplă să fie oameni care sunt atât de agresivi încât îi consider periculoși și atunci semnalez oamenilor să se ferească de persoana respectivă, că unul care vorbește cu oricine riscă să fie periculos. Și atunci încerc să previn oamenii.”, a spus Oana Roman la “Star Matinal”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest