Oana Roman a răbufnit. „Mai ușor cu ipocrizia asta. Știu că o să vă supărați, o să mă urâți și mai tare”

 

Oana Roman a atras atenția cu cele mai recente declarații făcute pe contul său de Instagram. Vedeta a transmis un mesaj influencerilor din România, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Vedeta în vârstă de 45 de ani a răbufnit la adresa celor care o critică, printre aceștia chiar și unii cu care a colaborat la un moment dat. Oana Roman e sătulă de critici și a spus tot ce simte. „Eu sunt Oana Roman, o ciudățenie pentru ei. Una care nu face parte din lumea lor, a influencerilor curați și minunați, eu sunt aia grasă, penibilă și prost îmbrăcată, de care se face mișto de 30 de ani și noi ne amuzăm în tăcere, dar altfel luptăm vajnic și ipocrit împotriva bullyingului. Unii au și uitat că ne-am întâlnit, că am lucrat vreodată împreună, se feresc să spună asta, ca și cum e penibil și rușinos să spună că au lucrat cu Oana Roman. Ei sunt altă ligă, da. Numai că eu sunt în liga în care voi ați vrut să ajungeți și nu veți reuși niciodată”, a mărturisit Oana Roman pe Instagram.
 
„Luați de la mine exemplu dacă vreți asumare și capul sus, și susținere, ca să rămâi în picioare demn 30 de ani, în care ai fost călcat în picioare de absolut toată lumea. Doar eu, aia care nu e ca voi, a avut curaj să spună lucruri. Dintotdeauna. De când eu eram deja cineva… și voi nu prea. O să vă supărați, o să mă urâți și mai tare, o să mă boicotați și mai mult. Dar măcar zic ce simt. Așa că mai ușor cu ipocrizia asta minunată. A fi influencer nu înseamnă doar să vinzi haine și să spui ce viață faină ai tu”, a mai spus vedeta în mesajul ei. În final, Oana Roman a vorbit despre statutul de influencer atât cu bune, cât și cu rele. „Să fii influencer adevărat înseamnă să-ți asumi și când e bine, și când nu e. Când ești influencer șmecher îți asumi hate-ul. Eu mi-l asum de 30 de ani, când o să aveți voi 30 de ani de hate, mai discutăm. Mă deranjează ipocrizia asta crasă!”, a spus Oana Roman pe Instastory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest