Oana Roman, despre împăcarea cu Marius Elisei. S-a rugat în faţa lui Dumnezeu

 


Oana Roman a fost recent într-o deplasare cu treburi și a decis să se abată puțin de la drum pentru a vizita Mănăstirea Prislop, deoarece este o persoană foarte credincioasă. Ea recunoaște că are o conexiune destul de strânsă cu Dumnezeu și mereu îi mulțumește pentru tot ceea ce are, atât lucruri bune, cât și mai puțin bune.

‘’Noi mergem destul de des, n-am mai fost de câțiva ani buni și am zis că dacă tot facem drumul ăsta și trecem pe aproape era păcat să nu ne oprim. Eu în toate discuțiile pe care le am cu Divinitatea, eu îi mulțumesc. În primul rând este recunoștința, pentru că eu cred că despre asta este, despre recunoștință. Trebuie să mulțumim pentru ce primim, pentru ce vom primi și să înțelegem că lucrurile grele pe care le primim au un sens. De fiecare dată când am fost într-un moment greu, de cumpănă, ceva m-a ridicat și m-a dus acolo unde trebuie’’, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

‘’Împăcarea cu Marius o datorez Divinității. Este clar că a fost un moment foarte greu și a fost un alt moment în care Dumnezeu ne-a luminat mințile amândurora și am știu că drumul nostru este împreună, ci nu separat’’, a mai spus aceasta.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest