Oana Roman, dezvăluiri inedite despre povestea de dragoste dintre Mioara și Petre Roman: “E o zi specială”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Oana Roman a făcut dezvăluiri inedite despre povestea de dragoste dintre Mioara și Petre Roman. Cu ocazia de naștere a fostului politician, vedeta a scos la iveală detalii de la inceputul relației dintre părinții săi.

Este cunoscut faptul că între Oana și Petre Roman au existat, de-a lungul timpului, mai multe animozități, insă acum se pare că au ajuns la sentimente mai bune, iar vedeta menționează ori de câte ori are ocazia aspectele pozitive ale tatălui său.

Printre detaliile care îi fac plăcere să le rememoreze se numără și prima invitație lansată de Petre Roman, celei care i-a devenit ulterior soție. Potrivit spuselor Oanei Roman, tatăl său a invitat-o pe Mioara Roman în oraș, exact de ziua sa de naștere, zi în care s-a nimerit a fi și aniversarea fiicei sale, Catinca.

“La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus “îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.” Și tata i-a zis: “Da, dar este și ziua mea. Cum facem?”. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum.”, a spus Oana Roman.

În continuare, vedeta a ținut să precizeze că 22 iulie este o zi specială pentru familia Roman, dat fiind că sunt celebrate două aniversări: cea a Catincăi și cea a lui Petre Roman, cărora le-a transmis câteva mesaje emoționante.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest