Oana Roman, informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a mamei sale, după ce a ajuns la spital VIDEO

 

Mama Oanei Roman s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate în ultima perioadă. Alături de ea se află necondiționat, fiica ei, care îi monitorizează starea şi care are grijă sa respecte tratamentele şi indicaţiie doctorilor.

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, moderată de Mihai Morar, Oana Roman a vorbit cu lux de amănunte despre starea mamei sale. De curând, realizatoarea de emisiuni TV s-a mutat în casa mult visată, alături de cele mai dragi persoane, dar cu toate acestea, necazurile nu au ocolit-o.

Din cauza programului incărcat, Oana Roman a fost nevoită de multe ori, să amâne vizitele la doctor, cu mama sa, dar cum a prins o portiţă liberă, a profitat şi a dus-o la un control. Din fericire, Mioara Roman se simte mai bine, iar durerile pe care le-a acuzat în ultima vreme, a fost din cauza vârstei înaintate.

"Se simţea un pic obosită, îmi spunea că o doare un pic acolo, un pic acolo. Înaintează în vârstă... eu nu vreau să realizez lucrul ăsta, dar mama împlineşte 80 de ani la anul, anii trec... (...) Are o problemă la colecist, care probabil că va trebui scos la un moment dat. Ea are un diabet, nu este insulino dependentă. Ia pastile şi îl ţine cumva sub control, dar de la o anumită vârstă diabetul începe şi afectează diverse alte lucruri. Are şi mici probleme cu inima, adică câte puţin în mai multe locuri să spunem... I-au simplificat cumva tratamentul. Nu are nimic major, doar că, mă rog... sunt afecţiunile vârstei", a spus Oana în cadrul emisiunii "Răi da' buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest