Oana Roman, într-o ipostază spumoasă! Cum își ocupă timpul vedeta în carantină/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus ține oamenii de pretutindeni blocați în casă, date fiind măsurile recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii virusului. Printre aceștia se numără și Oana Roman, care le-a arătat admiratorilor săi cum se relaxează în vremurile grele prin care trece întreaga planetă.

Țara arde și Oana Roman... face baie! Și nu oricum, ci într-o cadă plină de spumă. Dar nu vă gândiți că momentul de relaxare vine după stat degeaba. Ci din contră. Femeie harnică, vedeta a dezvăluit că a facut o multitudine de treburi casnice, dar că la sfârșit de zi a decis să se răsfețe puțin, pentru că de, cu siguranță și zilele următoare tot în casă va sta.

”Am spălat, am făcut curat, am făcut baie, apoi baie Isei și am spălat-o pe cap! Am puse rufe la spălat. Am spălat câinii. Las călcatul pe mâine că sigur stăm acasă”, a scris Oana Roman pe contul său de socializare

Probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus

Oana Roman s-a destăinuit și a dezvăluit că atât ea, cât și familia ei nu trec deloc printr-o perioadă prea roz. Vedeta a mărturisit că din cauza izolării la domiciliu, nu poate munci și preconizează că într-un timp destul de scurt, va fi nevoită să se descurce doar din pensia mamei sale.

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează”, a scris Oana Roman, pe Instagram. „Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest