Oana Roman, mari probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus: „Ne vom baza pe pensia lui mama”

 

Printre vedetele afectate de pandemia de coronavirus se numără și Oana Roman. Vedeta a a împărtășit greutățile prin care trece cu urmăritorii ei din mediul online, unde a dezvăluit că a început să se confrunte cu probleme financiare, dar cu toate acestea, încearcă să-i ajute, așa cum poate, pe cei care suferă din cauza virusului global.

Oana Roman s-a destăinuit și a dezvăluit că atât ea, cât și familia ei nu trec deloc printr-o perioadă prea roz. Vedeta a mărturisit că din cauza izolării la domiciliu, nu poate munci și preconizează că într-un timp destul de scurt, va fi nevoită să se descurce doar din pensia mamei sale.

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează”, a scris Oana Roman, pe Instagram. „Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum.”

Iar pentru că o problemă nu vine niciodată singură, Oana Roman a mărturisit că în această perioadă, fiica sa și a lui Marius Elisei a făcut amigdalită și a avut nevoie de medicamentație.

Chiar și așa, vedeta nu își lasă semenii la grei și le acordă tot ajutorul pe care îl poate da. Așa că a lansat oferte pentru micile afaceri și artizanii care au cel mai mult de suferit din cauza pandemiei de COVID-19.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest