Oana Roman nu are teamă de coronavirus! De ce nu s-a autoizolat după vacanţa din Italia: „Cine se informează corect”

 
+3 click pentru
galerie

Oana Roman şi Marius Elisei, alături de fetiţa pe care o au împreună s-au bucurat de o vacanţă de vis în Italia. Chiar dacă mulţi românii dădeau bir cu fugiţii şi şi-au anulat în masă călătoriile din frumoasa ţară europeană, din cauza epidemiei de coronavirus, vedeta nici nu a vrut să audă de aşa ceva!

Mai mult de atât, întoarsă în ţară, Oana Roman nu a luat nicio măsură, în caz de a avut contact cu vreo persoană infectată! Dar staţi fără griji, căci ved eta a mers în Roma, un oraş care nu este inclus în zonele de risc al epidemiei din Italia.

Pentru că au existat multe persoane care nu au înţeles de ce Oana Roman nu s-a autoizolat, imediat cum a ajuns în România, vedeta a ţinut să explice că nu a fost într-o zonă afectată de epidemie, pentru care s-ar impune vreo restricţie sau izolare la domiciliu. Totodată, Oana Roman a mărturisit că a respectat toate normele de siguranţă, atât ea, cât şi Marius Elisei şi fetiţa lor.

„Nu are legătură cu subiectul, dar îți răspund. Noi am fost la Roma. Nu este o zonă cu restricții de călătorie și nu se recomandă sau impune izolare la domiciliu. Cine se informează corect găsește pe net lista emisă de Institutul de Sănătate Publică, cu toate zonele pentru care se impune carantină sau izolare la domiciliu. Roma nu este inclusă în acea listă”, a răspuns Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest