Oana Roman și Marius Elisei nu-și mai reînnoiesc jurămintele

 

De ziua de naștere a lui Marius Elisei ar fi trebuit să fie un eveniment dublu în viața sa și a Oanei Roman, asta deoarece aceștia se gândeau să-și reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu, iar după să dea o dublă petrecere.

Decizia a fost luată deoarece locuința lor e încă în amenajări, iar vedeta vrea să fie totul gata pentru a da petrecerea pe care și-o dorește. Din acest motiv a hotărât să o amâne pentru anul care vine.

”Nu mai facem nimic, nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata tereasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată”, a spus ea la Antena Stars.

Întrebată dacă vor ajunge să-și ”reînnoiască” și actul de căsătorie, Oana Roman a precizat că acest lucru nu se va mai întâmpla, deoarece le e bine și fără a fi soț și soție la starea civilă.

Vedeta a mărturisit că nu vrea să mai facă acest pas, deoarece în fața lui Dumnezeu sunt căsătoriți, iar acest lucru e cel mai important. Ea a mai spus că se iubesc foarte mult, iar lucrurile sunt mai bine ca niciodată în relația lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest