Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, s-au certat iar: „Lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea”

 

Oana Roman, discuție aprinsă cu tatăl său. Recent, Oana Roman a povestit pe rețelele de socializare o conversație pe care a avut-o cu tatăl său. Vedeta a subliniat faptul că relația lor este din ce în ce mai disfuncțională, după ce Petre Roman a sunat-o pentru a-i face reproșuri. Diva nu a mai putut păstra tăcerea și le-a povestit internauților motivele care au stat la baza apelului efectuat de politician.

Pe parcursul anilor, Oana Roman a subliniat în nenumărate rânduri că nu are cea mai apropiată relație cu tatăl său. Aceasta este, mai degrabă, alături de mama sa, care se confruntă cu probleme de sănătate în acest moment. Recent, vedeta a povestit pe rețelele de socializare o întâmplare prin care a trecut alături de tatăl său. Acesta ar fi sunat-o pentru a-i face reproșuri, moment în care Oana nu s-a mai putut abține și a răbufnit!

Petre Roman a sunat-o pe fiica sa pentru a o trage la răspundere cu privire la o declarație făcută de fosta sa soție. Diva a răbufnit și le-a spus fanilor săi întreaga întâmplare. Mai mult, aceasta a subliniat că relația ei cu politicianul este una disfuncțională.

Oana Roman a subliniat în nenumărate rânduri că relația pe care o are cu tatăl său este destul de problematică. Aceasta menționează că a încercat de mai multe ori să diminueze conflictele în familie. Acum, Petre Roman ar fi sunat-o pe vedetă și i-ar fi adus reproșuri referitoare la o declarație făcută de fosta sa soție. Oana i-a luat apărarea mamei ei și i-a explicat politicianului că femeia care i-a dat viață se confruntă cu probleme de sănătate în acest moment.

„M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine, mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani. El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama', a spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest