Oana Roman, târâtă prin tribunale! A fost dată în judecată de un celebru lanţ hotelier/ VIDEO

 

Oana Roman a ajuns prin tribunale! Vedeta a fost dată în judecată de un celebru lanţ hotelier. Află motivul pentru care fiica fostului prim ministru, Petre Roman, a ajuns în această situație.

În vara anului trecut, Oana Roman făcea unele postări în care s-a arătat extrem de nemulţumită de condiţiile unui hotel unde a fost cazată, de pe litoralul românesc. Ulterior, vedeta a revenit cu o altă postare unde a spus că angajaţii hotelului a luat măsuri şi că totul este ok.

Însă la câteva luni de la afirmaţiile făcute, Oana Roman a fost dată în judecată de celebrul lanţ hotelier. Vedeta nu a vrut să ofere nicio declaraţie vizavi de acest proces, însă a susţinut că numele ei din acte nu este „Oana”, motiv pentru care nu a infirmat că ar fi ea cea implicată.

În cazul în care Oanei i s-a greşit numele, se justifică şi soluţia primului termen de judecată şi anume: anulare-cerer, după ce 28 octombrie 2019, la Judecătoria Constanţa s-a studiat cauza „Acţiune în răspundere delictuală, pretenţii”.

Nu este la prima problemă de genul

În urmă cu 11 ani, Oana Roman s-a mai confruntat cu o astfel de problemă. După ce a fost dată în judecată de o firmă de mobilă, sub motivul că nu a plătit datoria de 10.000 de lei, fiica lui Petre Roman a fost obligată de magistraţi să achite 11.000 de lei pentru marfa livrată, dar şi o dobândă pentru amânarea plăţii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest