Oana Turcu, totul despre cum a transformat cel mai mare complex, într-o afacere de succes! „Mă rugam să găsesc o soluţie” VIDEO

 

Chiar dacă este una dintre cele mai de succes femei din spaţiul românesc, nu mulţi îi cunosc povestea de viaţă şi cum a avut curajul să pornească o afacere, pornind de la cel mai mare complex al său! Oana Turcu a vorbit deschis despre cea mai mare suferinţă şi despre lupta crâncenă pe care a dus-o ani la rând.

Fără doar şi poate, Oana Turcu este o femeie extrem de puternică. Vedeta se află pe locul 40 în Top 100 Femei de Succes din România, iar povestea care stă la baza succesului ei este una, cu adevărat, impresionantă. Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos, soţia lui Cristi Brancu a dezvăluit că încă din adolescenţă s-a confruntat cu acneea acută.

Mai mult de şapte ani, a recurs la fel şi fel de tratamente pentru a scăpa de cel mai mare complex, dar fără niciun succes. Asta până când într-o vară, a mers în Italia şi a descoperit o gamă de produse naturiste care a făcut minuni cu tenul ei. La întoarcerea în ţară, toată lumea a sesizat diferenţa incredibilă, aşa că şi-a propus să aducă brand-ul în România, pentru a ajuta şi alte tinere în lupta cu accneea.

„Odată cu pubertatea, aşa cum multe dintre fete au şi în zilele noastre, am avut o acnee nodulo-chistică, pe care nu reuşeam să o rezolv cu nimic. Am făcut tot felul de tratamente. Obrajii mei erau invadaţi. Un complex fantastic care a ținut de la 13 ani, până la 20 şi ceva de ani. Mă rugam la Sf. Parascheva să găsesc o soluţie. Era singurul lucru pe care mi-l doream. Într-o bursă pe care am avut-o în Italia, într-o vară, am descoperit o gamă de produse bio, naturale, iar în toamnă m-am întors la facultate cu tenul curat şi toată lumea mă întreba ce am făcut.

Am încercat să strâng bănuţi, am contactat firma, pentru că voiam să îi aduc în România. Terminasem marketing-ul. Lucram în televiziune, în Iaşi. Aşa am făcut primul import, le-am adus în România şi am început pas cu pas să dezvolt afacerea.” a dezvăluit Oana Turcu, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de pe Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest