Oase, măturisiri, în premieră, din culisele „Asia Express”! „Nu mă aşteptam să câştige”/ VIDEO

 

Pentru că a fost Ziua Mondială a Radioului, Mihai Morar a montat studioul mobil „Radio Zu” direct în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”. Astfel încât, Oase, entuziasmat de faptul că începe cel mai tare show de televiziune, a vorbit cu lux de amănunte de spre ce s-a întâmplat în India, cu perechile care au mers pe Drumul Comorilor, în Asia Express, cât şi despre şocul pe care l-a avut atunci când a văzut cine a câştigat competiţia.

Oase şi CRBL au format echipa care a câştigat Asia Express 2019! De data aceasta, Oase a făcut parte din productia show-ului care s-a derulat anul acesta şi a oferit câteva picanterii din culisele emisiunii.

"Erau anumite probe când îi vedeam, ajungeam înaintea lor şi mă ascundeam li vedeam cum fac probele. Vedeam cum în disperarea aia, faci totul greşit. Eu calm, în spate, eram "Dar de ce face aşa, că e mai simplu aşa" şi îmi spun băieţii din producţie: "Aşa făceaţi şi voi! (...) Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod.", a dezvăluit Oase.

Tot în platoul emisiunii lui Mihai Morar, Oase a făcut o dezvăluire care a pus pe gânduri pe taotă lumea! „Şi pentru ca totul să fie complet, Oase a aruncat bomba care a pus pe gânduri pe toată lumea. "Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot.", a mai povestit fostul câştigător al Asia Express 2019.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest