Ofertă uriașă pentru Ianis Hagi! Câte milioane de euro va trebui să achite Rangers, dacă îl va păstra pe fiul lui Hagi! VIDEO

 

Transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Rangers este tot mai aproape! Stivăn Gerard a refuzat să-l păstreze pe jucătorul împrumutat de la Liverpool, Şei Ojo. Şi deşi  era considerat unul dintre cei mai buni jucători, odată cu venirea lui Hagi, atacantul a ieșit definitiv din schema de joc.

Astfel, la finalul sezonului, Rangers va trebui să-i achite nici mai mult, nici mai puţin de 5 milioane de euro lui Ghenc pentru a-l păstra pe Ianis Hagi.

"La inceputul sezonului, tanarul fotbalist a fost om-cheie in echipa din Glasgow, jucand in 15 din 16 meciuri. A marcat cinci goluri si a oferit o pasa de gol. Totusi, a disparut din echipa de start si a inceput sa ia loc pe banca de rezerve.

Mai mult, in ultimele sase meciuri a mai fost inclus in lot doar o data. Sheyi Ojo a fost inlocuit odata cu venirile lui Ianis Hagi si Florian Kamberi, jucatori care evolueaza in banda. Amandoi au avut impactul asteptat. Clubul i-a gasit si un inlocuitor. Presatiile lui Ianis Hagi, care e imprumutat, au demonstrat ca romanul poate face diferenta", au scris cei de la footballinsider247.

Secrete din familia lui Ianis Hagi

În urmă cu ceva timp, Ianis Hagi a acordat un interviu în care oferit mici detalii neştiute din familia lui! Fotbalistul reuşeşte să îşi facă familia mândră oriunde merge şi a ajuns să se poziţioneze, deja, printre cei mai buni, iar toate acestea le datorează familiei sale.

Ianis Hagi a dezvăluit faptul că cea care l-a răsfăţat din familie a fost mama lui, cumpărânndu-i diverse cadouri. Şi chiar dacă tatal său, Gică Hagi, nu era tocmai omul care să cumpere cadouri, a fost tot timpul lângă el pentru a-l ajuta cu sfaturi și îndrumări în ceea ce privește viața de fotbalist. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest