Oprah are o casă ca un castel! A investit 50 de milioane de euro pentru cea mai luxoasă locuinţă pe care ai văzut-o

 

A intrat în topul celor mai influente celebrități din lume după ce a înregistrat venituri de peste 300 de milioane de dolari. Și pentru că nu se uită la bani, Oprah Winefrey și-a cumpărat una dintre cele mai spectaculoase case din lume.

A plătit peste 50 de milioane de dolari pentru luxoasa sa proprietate din Montecito, California, pe care a numit-o Țara Făgăduinței. Grădinarul său și-a petrecut cinci ani de zile pentru a reproduce un soi hibrid de trandafiri pentru imensa grădina a vedetei americane din California. Pe lângă flori, curtea casei este înconjurată de copaci de diferite feluri, de la pini până la stejari.

Extravagantul conac include și o ceainărie, despre care Oprah, numită și regina media, susține că este singurul loc în care se poate relaxa și uita de toate problemele. Fântânile arteziene sunt construite în stilul epocii clasice și sunt de-a dreptul impresionante.

Interiorul este și el fabulos. Living-ul este decorat cu mobilier de lux și finisaje fine, în culorile crem și maro. Un șemineu, câteva veioze și tablouri completează perfect cadrul în care Oprah obișnuiește să se relaxeze după o zi agitată.


Din living ajungem într-o altă cameră decorată aparte. De această dată, pereții sunt mult mai închiși la culoare, tablourile au desene abstracte iar mobilierul retro îți taie răsuflarea. Holul este exact ca într-un palat regal. Un candelabru imens te întâmpină încă de la intrare iar scările ce duc spre etaj îi fac pe musafiri să se simtă mai ceva ca într-un castel.


Prezentatoarea și-a pus amprenta personală pe stilul fiecărei camere de la etaj. Toate sunt decorate diferit, exact ca personalitatea multiplă a vedetei. Dacă una are perdele negre și canapele luxoase argintii, cealaltă este toată decorată în crem și bej, cu mult bun gust și rafinament. Totul este gândit în detaliu. De la veioze până la finisajele tavanului.

Și pentru că este o mare amatoare de literatură iar în timpul liber îi place să citească, Oprah Winefrey are o cameră specială pentru asta cu o bibliotecă impresionantă. Sute de cărți din lumea întreagă așteaptă cuminți pe rafturi să fie răsfoite de celebra vedetă și de musafirii săi.

Atunci când și-a dorit casa visurilor ei, Oprah nu s-a uitat nici la bani, dar nici la spațiu. Așa se face că are vila de lux are nenumărate camere. O încăpere este destinată special întâlnirilor cu oameni de afaceri, una este destinată relaxării, iar altele sunt camere de oaspeți. În absolut toate camerele, se remarcă stilul clasic îmbinat cu elemente moderne și un design special. Canapele ce dau un aer imperial, mobilier simplu și elegant și multe tablouri și picturi. Florile nu lipsesc nici ele din peisaj asta pentru că vedeta iubește foarte mult natura.

Încă de la intrare, baia te lasă cu gura căscată. Cu oglinzi mari și lumini calde, locul destinat relaxării este decorat simplu, dar cu efect. Mai mult decât atât, vedeta are multe aparate de fitness, un spa, o saună și o piscină interioară, unde obișnuiește să își petreacă timpul.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest