Otilia Bilionera a scos cartea câştigătoare! Cum a reuşit să îl cucerească pe milionarul turc

 

Otilia Bilionera şi-a pus pe jar iubitul! Gesturile blondinei spun totul despre relaţia lor.

Relația dintre Otilia Bilionera și iubitul ei turc pare să fie una în care pasiunea nu cunoaște limite!


Și, mai mult decât atât, senzuala artistă pare să știe cum să se joace cu mintea iubitului ei, mai ales de când a apărut într-o serie de fotografii pentru a-l face să nu cumva să se poată gândi la vreo altă femeie!

Mai exact, invitată în Antalya pentru a susține un concert, Otilia Bilionera a profitat din plin de decor pentru a realiza o ședință foto cu totul și cu totul incendiară.

Și, evident, fotografiile le-a primit şi iubitului ei, parcă pentru a-l incita și mai mult, mai ales că Angel era în Istanbul, iar ea, la concert. Așa cum era de așteptat, iubitul vedetei a fost la un pas să se urce în avionul privat și să dea o fugă doar pentru a o strânge în brațe de focoasa cântăreață.

 "Până acum, Angel nu venea la concertele mele pentru că era gelos și prefera să nu mă vadă. Iar eu sunt de acord, munca e muncă", a spus frumoasa artistă.

Otilia a intrat în direct la ”Star matinal”, acolo unde a vorbit despre relația cu Angel. Vedeta a mărturisit că iubitul ei o răsfață cu bijuterii scumpe, dar și cu ciocolată, căci vrea să o mai îngrașe puțin.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest