Ovidiu Komornyik, într-un scandal enorm cu autorităţile! Miza este extrem de importantă! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă era unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine cotaţi artişti din România, în ultima vreme, nu s-a mai auzit nimic despre Ovidiu Komornyik. Dar iată că acum a ieşit de sub carapace şi nu ca să îşi lanseze vreun hit, ci pentru a cere să i se facă dreptate!

Cântăreţul Ovidiu Komornyik a declarat război autorităţilor. Miza este chiar un imobil situat în centrul Capitalei. Celebrul artist a deschis, de curând, un proces împotriva Primăriei Capitalei şi împotriva Ministerului de Finanţe, spunând sus şi tare că instituţiile amintite îl privează de un imobil situat în centrul Bucureştiului.

Chiar dacă a demonstrat că a plătit ani la rând impozite pentru imobilul respectiv, nu a fost declarat oficial proprietarul al acestuia. Ovidiu Komornyik este foc şi pară din această cauză, tocmai de aceea nu vrea să se lase până când nu va avea câştig de cauză.

Artistul a mai deschis un proces, în urmă cu câteva luni, împotriva Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară: „Respinge plângerea împotriva încheierii de carte funciară privind pe petentul KOMORNYIK ATTILA-OVIDIU în contradictoriu cu intimaţii Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Bucureşti şi Biroul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sector 2, ca inadmisibilă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”.

Ovidiu Komornyik deţine o afacere înfloritoare şi deşi este extrem de discret în ceea ce priveşte apariţiile în ultima perioadă, nu încetează să uimească: „În business-ul ăsta nu sunt singur, e unul de familie. Suntem de patru ani pe piaţă şi ne merge foarte bine. E drept că muncim de dimineaţa până seara, vara, dar esenţa mea este motivată. Particip întru totul. Disciplină, ordine, iar atunci când eşti motivat şi vrei ceva, faci. Eu aşa sunt.” a spus Ovidiu Komornyik, în urmă cu ceva timp pentru „Agenţia VIP”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest