(P) Remington sau Babyliss? Sfaturi pentru a alege placa de păr potrivită pentru tine

 

Atunci când te confrunți cu două mărci importante pentru un produs pe care trebuie neapărat să-l cumperi, te poți pierde printre miile de recenzii citite și miile de modele de pe piață și ajungi, uneori, să te simți pierdut. Pentru orice femeie (dar și pentru bărbați) a avea o placă de păr este un must-have, însă cu atât de multe mărci diferite pe piață, te întrebi care este cea potrivită pentru părul tău, care e cea mai bună, care te va ține cel mai mult sau care se încadrează în bugetul tău? Vorbim astăzi despre placa de păr Remington și placa de păr Babyliss, poate cele mai cunoscute și lăudate branduri pe această nișă.

Sfaturi pentru a alege placa de păr potrivită

Înainte de a cumpăra o placă de îndreptat părul, este important să iei în considerare mai multe criterii. Există o mulțime de tipuri diferite de plăci de păr pe piață, dar pentru o a alege pe cea potrivită, aceasta trebuie să se muleze pe părul tău, fie că vorbim despre placa de păr Remington sau de placa de păr Babyliss.

Pentru a face acest lucru, este important să măsori placa. Pentru părul sub 20 de cm, chiar și o mini-placă este excelentă, în timp ce pentru părul de lungime medie, ar trebui să alegi plăci de îndreptare cu o placă de 30 cm lățime. Iar pentru părul lung sau creț, plăcile de 10 cm sunt cele mai bune.

După mărime, este timpul să ne uităm la stratul de acoperire. Există 3 materiale diferite pentru acoperirea unei plăci de îndreptat. Ceramica, turmalina și titanul, toate contribuie la căldura generată de aparat.

Plăcile de păr cu înveliș ceramic sunt cele mai cunoscute pe piață. În ceea ce privește stratul de turmalină, acest material combate încrețirea și îmbunătățește acțiunea de îndreptare. Repară părul deteriorat și îi protejează culoarea. În ceea ce privește titanul, acesta se comportă foarte bine și poate rezista la șocuri atunci când aparatul este folosit și este potrivit pentru toate tipurile de păr, cu excepția celui vopsit.

Verifică atent caracteristicile tehnice ale fiecărui model de placă de păr Remington sau placă de par Babyliss

În zilele noastre, nu e indicat să cumperi un aparat convențional, obișnuit, poate mai ieftin, deoarece alegerea mărcii contează foarte mult în toate aspectele pozitive ale acestei achiziții. Și placa de păr Remington, și placa de păr Babyliss sunt ambele mărci performante, puțin mai scumpe decât celelalte de pe piață, dar cu adevărat eficiente și pe care știi că te vei baza mult timp. Ele folosesc și abur și sunt dotate cu faimoasa tehnologie ionică.

Placa de păr Babyliss

Această marcă există de peste 60 de ani, o perioadă foarte lungă, dar care încântă și astăzi prin eficacitatea și performanțele produselor. Babyliss are o întreagă gamă de aparate pentru păr, trebuie doar să vezi care este placa de păr Babyliss care ți se potrivește ție. Placa de păr Babyliss este echipată cu tehnologii avansate pentru a proteja părul împotriva căldurii excesive și pentru a îmbunătăți aspectul acestuia, asigurând un păr strălucitor și sănătos după fiecare utilizare.

Placa de păr Remington

Și acesta este un brand care face furori și îți oferă un produs unic. Designul este foarte discret, cu un aspect foarte atrăgător și elegant. Placa de păr Remington e concepută pentru a oferi părului un aspect neted, strălucitor și protejat de supra-căldură, fiind ideală pentru obținerea acelui finisaj de salon perfect. Fie că dorești să îți îndrepți părul sau să îi oferi un aspect ondulat, există o variantă de placă de păr Remington care să răspundă nevoilor tale.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne facem părul să sufere prea mult și să îl supra-încălzim prea des cu aceste plăci. De asemenea, este indicat să aplicăm produse de protecție înainte de fiecare utilizare a plăcii de păr, chiar dacă ele ne “pomit” că nu deteriorează părul. Încă ceva: întotdeauna optează pentru o placă de păr Babyliss sau o placă de păr Remington care îți permite să reglezi manual temperatura. Până la urmă, tu îți cunoști cel mai bine părul și cum să ai grijă de el!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest