Paradă cu mașini de sute de mii de euro și 1000 de invitați la eveniment! Luxul a căpătat o nouă semnificație la nunta anului

 

Sute de mii de euro au fost cheltuite pe aranjamente, limuzine de lux, meniuri îmbelşugate, haine foarte scumpe.  Extravaganţă, lux, multe sute de mii de euro. Aşa s-ar descrie imaginile de la nunta aceasta.

Într-un cadru de vis, doi tineri simpatici şi-au unit destinele, apoi a urmat marea petrecere care a fost organizată la un restaurant de fiţe. Și ce fiţe!


Ei sunt norocoşii acestui fabulos eveniment. Peste 1000 de invitaţi, ţinute scumpe, maşini de sute de mii de euro şi mâncăruri alese. Poate părea că vorbim despre o recepţie a vreunei case regale, dar de fapt e vorba de o nuntă de miliardari.

Aranjamentele florale în nunaţe de mov, locul pe care l-au ales şi cei care le-au fost aproape au făcut ca cea mai importantă zi din viaţa lor să fie exact aşa cum şi-au dorit. Totul a fost perfect! Dar nu este o noutate că atunci când vine vorba de nunți, oricine este dispus să scoată din buzunar sume considerabile de bani, mai ales dacă au de unde.

Ştiţi vorba aceea: cine se-asemănă, se adună? Ei, se potriveşte de minune şi în cazul de faţă. Uitaţi cât de bine se potrivesc mirii noştri! Atât frumoasa miresică, cât şi ginerică străluceau la propriu unul lângă celălalt! Îmbrăcaţi, ea în rochie albă de mii de euro, el într-un costum clasic negru, cei doi însurăţei şi-au făcut apariţia la nuntă mai ceva ca un rege şi o regină!


Iar dansul mirilor a fost unul pe măsură. În prezenţa focului de artificii şi sub privirile invitaţilor care au aplaudat minute în şir a fost foarte romantic. Distracţia a ţinut până în zori.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest