Părinţii lui Mario Iorgulescu, gest extrem pentru a-şi salva fiul! Pe fir a intrat şi poliţia! Problemele sunt grave VIDEO

 

Părinţii lui Mario Iorgulescu au făcut un gest extrem pentru a-şi salva fiul. Lucrurile se pare că s-au complicat foarte tare, mai ales că pe fir a intervenit şi poliţia. Gino Iorgulescu a luat măsuri serioase de precauţie pentru a-şi proteja copilul!

Gino Iorgulescu îşi caută bodyguarzi pentru a-şi apăra familia împotriva clanurilor interlope. Motivul? Tânărul care a fost ucis, după ce Mario Iorgulescu a intrat pe contrasens cu maşina, se pare că este rudă cu celebra vrăjitoare Melissa.

Potrivit unor surse judiciare, se pare că tânărul ucis pe şosea ar fi fost chiar ginerele lui Sigismund Mincă, zis Ţane, mai precis fratele vrăjitoarei Melissei şi un infractor cu ştate vechi. Acesta nu este cunoscut numai pentru gradul de rudenie cu celebra vrăjitoare, ci și pentru nenumăratele infracţiuni pe care le-a comis de-a lungul timpului.

Mai mult decât atât, se pare că atenţia neamurilor văduvei lui Vicol ar fi fost îndreptată către preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu – tatăl lui Mario Iorgulescu, datorită statutului social de care se bucură.

Pentru că şi-a simţit viaţa pusă în pericol, cât şi pe cea a familiei sale, Gino Iorgulescu a sunat mai mult persoane cu influenţă de pe paiţa gărzilor de corp pentru a obţine protecţia acestora, atât a lui, cât şi a familiei sale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews