Patrizia Paglieri s-a despărţit de iubit! Ce a dus la ruptură

 

Patrizia Paglieri nu a mai sărbătorit Ziua Îndrăgostiților anul acesta. Fosta concurentă la „Asia Express” a dezvăluit că s-a despărțit de iubitul italian. Mai mult, câștigătoarea ediției speciale Chefi la cutite a mărturisit că vrea să-și vândă casa, în care s-a filmat o parte din serialul „Sacrificiul”. Care este, de fapt, motivul despărțirii de iubitul său?

Patrizia a fost împreună cu iubitul italian vreme de patru ani. Ei bine, se pare că iubirea lor nu a rezistat prea mult, iar vedeta a decis să pună capăt relației. Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, au format o echipă extraordinară în Asia Express, sezonul 4. Fostul iubit al Patriziei are o afacere în Italia, iar distanța îi cam ținea pe cei doi amorezi departe unul de celălalt.

Patrizia Paglieri, 51 de ani a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România, deși este originară din Italia. Aceasta are mulți fani, și s-a mutat în România în 1993. Atunci, tatăl ei și-a deschis un casino și un restaurant. Deși s-a acomodat foarte greu, Patrizia a reușit să treacă peste toate greutățile.

În urmă cu ceva timp, Patrizia Paglieri vorbea despre relația cu iubitul italian. Deși cei doi se vedeau rar, fosta concurentă declara că acest lucru nu i-a împiedicat să continue relația. Recent, unul dintre cei mai apreciați chefi din țară, a mărturisit că s-a despărțit de iubitul italian. Patrizia Paglieri a povestit că a decis să rupă relația cu partenerul sicialian pentru că era foarte gelos.

„De Sfântul Valentin n-am făcut nimic, pentru că nu mai am iubit, dar am gătit. Din păcate, este genul sicilian, prea posesiv. În decembrie am fost cu fiul meu la Londra, la un cuplu de prieteni gay, căsătoriți de 8 ani. Și am pus o poză pe Facebook cu unul din ei, și iubitul a început să fie gelos. Am decis atunci că e mai bine singură, mereu am fost pe cont propriu. Mai ales că eu nu mai stau cu cineva de peste 30 de ani. Am un copil frumos, deștept și muncitor, pe Francie, însă și el își dorește viață lui, să nu mai stăm împreună”, a spus Patrizia Paglieri, pentru click.ro.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest