Pe Adrian Enache nu l-a afectat criza provocată de coronavirus! Ce achiziție de mii de euro a făcut/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Paparazzii Spynews.ro sunt pe fază și în această perioadă. Așa se face că, în plină pandemie de coronavirus, Adrian Enache a fost surprins într-o ipostază de senzație. Speriat probabil de evoluția rapidă a virusului periculos,  artistul a mers la o sesiune de shopping.

Seara târziu, Adrian Enache a făcut o oprire la un supermarket pentru a-și cumpăra cele necesare pentru această perioadă. Ce este de lăudat, este faptul că artistul nu a dat iama în produse, așa cum a făcut majoritatea persoanelor din cauza fricii cauzate de pandemie.

Dar dacă vă gândiți că nu și-a cumpărat baxuri întregi de făină și de ulei pentru că nu are cu ce, atunci vă înșelați! Și vă spunem și de ce!

Noua achiziție a artistului este un bolid de lux, care valoreaaază multeee mii de euro. Adrian Enache și-a etalat autoturismul, pe străzile din București și chiar dacă nu prea mai are cine să il admire, pentru că aproape toată lumea este în carantină, paparazzii Spynews.ro l-au fotografiat de zor! Iar dacă vreți să îl vedeți și voi, dați play clipului de mai jos!

Mai mult de atât, artistul a fost invitat în urmă cu ceva timp la emisiunea “Răi da’ Buni” unde a vorbit despre situația în care se află din cauza pandemiei de coronavirus. Chiar dacă ceilalți artiști sunt afectați de anularea evenimentelor, Adrian Enache a dezvăluit că este un prilej perfect de a se relaxa.

“Vreau să mă bucur și eu de situație. Ea oricum crede că sunt parașutat tot timpul, cu capul în nori mereu, ca orice artist. Eu tot plutesc. Eu trăiesc pe norișorul 7” a spus Adrian Enache despre situația în care se află, din cauza coronavirusului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest